Category: DEFAULT

8 Comments

 1. Tulkis
  Vokinos 22.08.2019
  Minä toivon, minä pelkään Toivon, että minulla olisi blogi tai nettisivu, ja että voisin matkustaa ympäri maailmaa, erityisesti Brasiliaan Rion karnevaaleille. Blogini kautta välittäisin ihmisille tietoa siitä, millainen maailma on. Olen onnellisimmillani aurinkoisena päivänä.
 2. Dousida
  Maunris 25.08.2019
  Minä toivon rumpujen pärinää ikinälkäistä elämää ja toivon koskien kohinaa koko pitkää sinfoniaa. Kaupungissa käynyt oon eksymässä muodon vuoksi anteeksi pyytämässä ihastunut ihmiseen ja nukahtanut viereen. Kuka riemun löytää, sen pitäköön lipun salkoon nyt heti vetäköön eläköön ei historia vaan tulevaisuus. kertosäe.
 3. Zulrajas
  Zologis 20.08.2019
  Collections with "Minä toivon" 1. songs that are versions of others: Katri Helena: Top 3. 1. Lintu ja lapsi: 2. Vasten Auringon Siltaa: 3. Niin, se, käy: Comments. Alma Barroca Like. Thu, 28/03/ - Thanks. Login or register to post comments; Advertisements. Music Tales. Read about music throughout history.
 4. Mozilkree
  Voran 21.08.2019
  Enemmän sanat lyrics artistin: Katri Helena. Kun kuvakkeet oikeassa sivupalkissa voit katsella, kuunnella tai netistä Minä toivon musiikkitiedoston tai CD.. Jos haluat ladata musiikkia voit klikata mp3-kuvake oikealla sivupalkissa.. Sanoitukset voi käyttää vain henkilökohtaiseen tai koulutukseen. Katri Helena sanat lyrics tekijänoikeus on omistajan tämän laulun.
 5. Tojazshura
  Vilkis 24.08.2019
  Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. 12 Silloin te huudatte minua avuksenne, te käännytte rukoillen minun puoleeni, ja minä kuulen teitä. 5. Moos. Te etsitte minua, ja te löydätte minut! Koko sydämestänne te minua etsitte,
 6. Vojin
  Faejas 24.08.2019
  Minä toivon Reijo Kallio; Minä toivon Studioalbumin tiedot Julkaistu Formaatti LP-levy Levy-yhtiö CBS: Reijo Kallion muut julkaisut Kuin tuhka tuuleen Minä toivon Kohtalotoverit Minä toivon on suomalaisen Reijo Kallion studioalbumi vuodelta
 7. Mazulkis
  Shakar 20.08.2019
  Jonna Tervomaa tabs, chords, guitar, bass, ukulele chords, power tabs and guitar pro tabs including rakkauden haudalla, ei se kuulu mulle, kupla, minä toivon, myöhemmin.
 8. Fenrilabar
  Mim 20.08.2019
  näin elävän Kekkosen Tarkoitus on elää ja kerran kuolla henkeen kaikki vetää ja sormet nuolla tehdä jotain hyvää kun voi oi, sehän menee kiertoon Kuka riemun löytää, sen pitäköön lipun salkoon nyt heti vetäköön kumpi voittaa historia vai tulevaisuus Uusi ja uljas on aamu kun parvekkeelta katselen uudestisyntynyt maisema sinne pian mä astelen Minä toivon rumpujen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *